ویزای دبی

معرفی کشور امارات

در این مقاله قصد معرفی کشور امارات متحده  که یکی از کشورهای درحال توسعه و مدرن شناخته می شود را داریم با ما همراه باشید

امارات متحدهٔ عربی که معمولاً امارات نامیده می‌شود، کشوری در غرب آسیا است که در شرق شبه‌جزیرهٔ عربستان قرار گرفته و با کشورهای عمان و عربستان سعودی مرز مشترک دارد و از طریق خلیج فارس با قطر، بحرین و ایران مرتبط است. ابوظبی پایتخت این کشور است، درحالی‌که دبی، پرجمعیت‌ترین شهر، و یک مرکز اقتصادی بین‌المللی است. بیشترین درازای کشور امارات متحده عربی بر مبنای داده‌های جغرافیایی ۵۶۲ کیلومتر است.امارات متحدهٔ عربی یک پادشاهی انتخابی از همبستگی هفت امارت است که شامل ابوظبی (پایتخت)، عجمان، دبی، فجیره، رأس‌الخیمه، شارجه، و ام‌القیوین می‌شود. هر امارت توسط یک امیر اداره می‌شود که این امیران مجلس عالی اتحاد را تشکیل می‌دهند؛ امیر ابوظبی همیشه رئیس امارات متحدهٔ عربی است.

امارات متحده عربی از هفت امارت مختلف تشکیل شده است: ابوظبی، دبی، شارجه، راس‌الخیمه، عجمان، ام‌القوین و فجیره. هر امارت فرهنگ و سنت متفاوتی دارد.

 

 معرفی شهر های امارات:

ابوظبی بزرگترین امارت در میان امارات هفت‌گانه‌ی عربی است که حدود 84 درصد از اراضی کشور امارات را به خود اختصاص داده است. این شهر دارای 200 جزیره و خط ساحلیِ طولانی به طول 700 کیلومتر است. مساحت کل این شهر به 67 هزار و 340 کیلومتر مربع می‌رسد. ابوظبی از زمان تاسیس امارات متحده‌ی عربی در دهه‌ی 70 میلادی، پایتخت فدرالی این کشور بوده است.

 

ابوظبی

همانطور که در مقدمه گفته شد، ابوظبی بزرگترین امارت در میان امارات هفت‌گانه‌ی عربی است که حدود 84 درصد از اراضی کشور امارات را به خود اختصاص داده است. این شهر دارای 200 جزیره و خط ساحلیِ طولانی به طول 700 کیلومتر است. مساحت کل این شهر به 67 هزار و 340 کیلومتر مربع می‌رسد. ابوظبی از زمان تاسیس امارات متحده‌ی عربی در دهه‌ی 70 میلادی، پایتخت فدرالی این کشور بوده است.

 

ابوظبی

 

جمعیت امارت ابوظبی بزرگترین شهر امارات

بر اساس آخرین آمارهای ارائه شده از سوی مرکز داده‌های آماری ابوظبی جمعیت ابوظبی تا اواسط سال 2016، بالغ بر 2 میلیون و 908 هزار و 173 نفر اعلام شده است که از این میان 1 میلیون و 857 هزار و 618 نفر مرد و 1 میلیون و پنجاه هزار و 555 نفر زن بوده‌اند.

 

نکته‌ی جالب توجه درباره‌ی جمعیت این شهر این است که از حدود 3 میلیون نفر جمعیت شهر ابوظبی، تنها 551 هزار و 535 نفر ملیت اماراتی دارند و مابقی جزو اتباع خارجی لحاظ می‌شوند. این یعنی حدود 81 درصد از جمعیت پایتخت امارات‌ متحده‌ی عربی، اماراتی نیستند. رشد سرانه‌ی جمعیت نیز در خلال سال‌های 2010 تا 2016، حدود 5.6 درصد بوده است.

امارت ابوظبی در امتداد ساحل خلیج فارس واقع شده که از شرق با سلطان نشین عمان، از جنوب و غرب با پادشاهی عربستان سعودی و از شمال شرق با شهر دبی همسایگی دارد. سه منطقه یا شهرستان این امارت عبارتند از:

 

شهر ابوظبی

شهر العین در غرب امارت

شهر الظفره در غرب (نام این منطقه پیش‌تر الغربیا بوده است)

در مناطق غربی پایتخت امارات متحده‌ی عربی کوهستان حفیت واقع شده که دارای بلندترین قله‌ی کشور با 1240 متر ارتفاع است. شهر الظفره نیز از هفت شهرستان کوچکتر به نام‌های لیوا، مدینات زاید، غیاثی، رویس، میرفا، سیلا و جزیره دلما تشکیل شده است. شهر ابوظبی به واسطه‌ی چهار پل به نام‌های پل مقطع، پل مصفا، پل شیخ زاید و پل شیخ خلیفه به سرزمین‌های اصلی امارت متصل شده است.

ویژگی‌های گردشگری ابوظبی

ابوظبی در زمینه‌ی گردشگری پیش از هرچیز به دلیل میزبانی بزرگترین رویدادهای ورزشی مانند مسابقات قهرمانی گلف ابوظبی، مسابقه‌ی کراس کانتی ابوظبی و مسابقات جایزه بزرگ فرمول یک ابوظبی در سطح جهان شناخته شده است.

علاوه بر آن، شهر ابوظبی دارای بزرگترین مراکز و موسسات فرهنگی در سطح بین‌الملل است که از جمله‌ی آنها می‌توان به موزه‌ی ملی شیخ زاید، موزه‌ی گوگنهایم ابوظبی و موزه‌ی لوور ابوظبی اشاره کرد.

ابوظبی علاوه بر سازه‌های عظیم و مراکز فرهنگی، مملو از جاذبه‌های طبیعی نیز هست. یکی از مشهورترین جاذبه‌های طبیعی پایتخت امارات، واحه‌ی لیوا در جنوب ابوظبی است که برخی از بزرگترین و زیباترین تپه‌های شنی جهان در این منطقه واقع شده است.

 

دبی

دبی با مساحت 4 هزار و 114 کیلومتر مربع به عنوان دومین شهر بزرگ امارات متحده‌ی عربی شناخته می‌شود و حدود 5 درصد از خاک این کشور را تشکیل می‌دهد. از شهر دبی به دلیل میراث تاریخی و فرهنگی موجود در آن با نام‌هایی چون «مروارید خلیج» و «جواهر جهانی» نیز یاد می‌شود.

امروزه دبی به عنوان یک شهر جهانی و بازرگانی موفق و مهم در منطقه جای خود را پیدا کرده‌است. اقتصاد دبی با صنعت نفت شروع به رشد کرد و با صنعت سیاحت و توریسم آن را تحکم بخشید. بیشتر درآمد دبی از منطقه آزاد جبل علی، فروش ملک به شهروندان خارجی در مناطق آزاد، اعطای اقامت، صدور دوباره کالا، ترانزیت مسافر و کالا و همچنین قسمت بزرگی نیز از گردشگری و دیگر خدمات مالی و بازرگانی تأمین می‌شود. دبی به تازگی توجه جهانیان را از راه ساخت و سازهای بزرگ و همین‌طور رویدادهای تفریحی و ورزشی هیجان‌انگیز به خود جلب کرده‌است..

در سال ۲۰۱۳، مقامات دبی توانستند حق برگزاری اکسپو را به دست آورند که این رویداد مهم را در اکسپو ۲۰۲۰ برگزار کردند. این اولین بار بود که یک شهر از خاورمیانه توانست میزبانی این نمایشگاه بزرگ جهانی را به‌دست‌آورد.

 

دبی

 

حکومت در دبی

تاسیس امارت دبی به سال 1833 میلادی بازمی‌گردد؛ یعنی زمانی که حدود 800 نفر از قبیله‌ی بنی یأس به رهبری خاندان مکتوم برای نخستین بار در کناره‌ی نهر دبی ساکن شدند. از آن زمان تا کنون آل مکتوم حکومت بر دبی را بر عهده دارند. در حال حاضر نیز حاکم دبی شیخ محمد ابن راشد آل مکتوم است که همزمان نخست وزیر و معاون رئیس جمهور امارات متحده‌ی عربی نیز محسوب می‌شود. او از چهارم ژانویه‌ی 2006 و در پی درگذشت برادرش شیخ مکتوم ابن راشد آل مکتوم، حاکم امارت دبی بوده است.

گردشگری دبی

همانطور که در بخش‌های قبلی اشاره شد، امارت دبی امروزه به عنوان مروارید و جواهر خلیج فارس لقب گرفته است. این امارت دارای هتل‌های درجه یک، معماری مدرن شهری، اماکن تفریحی متعدد، رستوران‌های بین‌المللی، بازارهای سنتی، مراکز تجاری است. دبی همچنین دو دهه‌ است که به میزبان برگزاری مسابقات ورزشی بین‌المللی مانند گلف و اسب‌سواری است.

از جمله جاذبه‌های گردشگری امارت دبی می‌توان به وادی هاتا، مساجد تاریخی، هتل برج‌العرب که تنها هتل هفت ستاره‌ی رسمی در جهان است و همچنین برج خلیفه که بلندترین آسمان خراش جهان محسوب می‌شود، اشاره نمود. علاوه بر آن به تازگی یکی از موزه‌های بسیار خاص و منحصر به فرد موسوم به «موزه آینده دبی» نیز در سال 2022 در این شهر افتتاح شده که توانسته در مدت کوتاهی گردشگران بسیاری را به بازدید از امارت دبی ترغیب نماید.

مهم ترین خیابان ها در کشور دبی

علاوه بر ساختمان ها و برج های شگفت انگیز و خیره کننده، دبی به خیابان های دیدنی اش شهرت دارد، از جمله این خیابان ها می توان به (خیابان شیخ محمد بن راشد، خیابان ساحلی، خیابان شیخ زاید، خیابان حمیرا و خیابان الرقه و المراقبات ) اشاره کرد.

 

خیابان شیخ محمد بن راشد: 

خیابان شیخ محمد بن راشد از مشهور ترین خیابان ها در دبی به شمار می رود، شاید برای شما که قصد سفر به دبی را دارید از مهم ترین مسائل این باشد که در جایی اقامت داشته باشید که نه تنها دسترسی به همه جا در سریع ترین زمان امکانپذیر باشد، بلکه بتوانید با کمترین هزینه، سفر را مدیریت کنید، در این صورت خیابان شیخ محمد بن راشد می تواند پیشنهادی فوق العاده باشد. این خیابان یکی از اولین انتخاب های شما خواهد بود، زیرا به دلیل دارا بودن مکان های سرگرم کننده، هتل های بی نظیر و مراکز خرید یکی از معروف ترین خیابان ها در دبی شناخته می شود. برج خلیفه و چشمه رقص از جمله مکان های توریستی و تفریحی در کشور دبی نیز در این خیابان قرار دارند. شما می توانید در این خیابان با اقامت در بهترین هتل ها، بدون نگران از خرید کردن و تجربه سرگرمی های کودکانه که برای بچه ها طراحی شده، بهترین خاطرات سفر را در ذهن خود ثبت کنید.

خیابان معروف ساحلی دبی:

خیابان ساحلی جزء یکی از معروف خیابان های دبی شناخته می شود، این خیابان به دلیل جلوه زیبا و باشکوه یکی دیگر از مکان های توریستی است که عمدتا به عنوان اولویتی بسیار مهم برای گردشگران در نظر گرفته می شود. اگر شما به دنبال چشیدن طعم غذاهای محلی و یا چشیدن غذاهای بین المللی هستید، کافی است یک بار در سفر خود به دبی سری به این خیابان بزنید تا هم از شکوه و مناظر دیدنی این خیابان دیدن کنید و هم تجربه ای متفاوت از لذیذترین غذاهای عربی را در خاطره خود ثبت نمایید. یکی دیگر از ویژگی های این خیابان می توان به وجود ورزش های آبی و هم کنسرت های گوناگون که باعث جلب توجه گردشگران می شود، اشاره کرد.

خیابان جمیرا:

خیابان جمیرا یکی از خیابان های مورد علاقه مردم در شهر دبی است، علاقه مندان به خوردن غذاهای خوش مزه و لذت بخش عربی می توانند از این خیابان دیدن کنند و طعم این غذاها را در رستوران های لوکس و مجلل آن، بچشند، البته که وجود مراکز خرید و سرگرمی به زیبایی این مکان افزوده است.  ساحل جمیرا نیز در این شهر وجود دارد که می توانید از آن دیدن نمایید.

خیابان الرقه و المراقبات:

از پر آوازه ترین خیابان ها در دبی می توان به خیابان الرقه و المراقبات اشاره کرد، طلا فروشی ها از مهم ترین کسبه در این خیابان هستند، به دلیل وجود رستوران های متفاوت، این خیابان مکانی برای تامین سلیقه بخش زیادی از گردشگران است.

خیابان شیخ زاید:

از دیگر مکان های تجاری در دبی می توان به خیابان شیخ زاید اشاره کرد. بخشی از بلند ترین و زیبا ترین مکان های قابل سکونت و بازرگانی در این خیابان قرار دارند. این خیابان که بین دو شهر بزرگ و پر جمعیت در امارات متحده عربی قرار دارد ( یعنی دبی و ابوظبی ) در بین دهه 19 تا 20 میلادی افتتاح شده از بزرگ ترین و طویل ترین ( طولانی ترین ) خیابان ها در دبی و امارت عربی محسوب می گردد.

اماکن جذاب شهر دبی :

برج خلیفه:

بلندترین آسمان خراشی که در سراسر جهان وجود دارد (828 متر) و بازدید از آن از سال 2010 برای عموم آزاد است و به سرعت به نماد این شهر تبدیل شده است. هر روزه، هزاران بازدید کننده به این برج هجوم می آورند، یکی از سریع ترین آسانسورهای جهان، گردشگران برج خلیفه را به سرعت از طبقه 124 به طبقه 125 می رساند. از اینجا می توانید منظره ای فوق العاده از دبی را تماشا کنید. حتی می توانید به طبقه 148 بروید تا به بالاترین سکوی مشاهده جهان (555 متر ارتفاع) برسید.

چشمه دبی :

این چشمه یکی از اصلی ترین جاذبه های گردشگری دبی است. نمایش فواره چندین بار در روز در دریاچه مصنوعی واقع در خروجی دبی مال، در کنار برج خلیفه برگزار می شود. در سفر به دبی باید از این مکان بازدید کنید! بهترین کار این است که شب هنگام روشن شدن برج، به آنجا بروید. تماشای باله جت های آب که با موسیقی می رقصند بسیار دیدنی است. این نمایش هر 30 دقیقه بین ساعت 18.00 تا 23.00 برگزار می شود.

 

هتل آتلانتیس / پارک آبی  Aquaventure

بیایید واقع بین باشیم، در سفر به دبی هرگز نمی توانید از کنار Atlantis The Palm به سادگی عبور کنید. این مکان را به جرات می توان به عنوان یک نقطه عطف در دبی معرفی کرد. معماری هتل آتلانتیس لوکس ترین شکل ممکن است و جزیره مصنوعی پالم جمیرا واقع شده است، نام این هتل از افسانه آتلانتیس الهام گرفته است. حتی اگر در هتل Atlantis اقامت ندارید، می توانید به فروشگاه ها و رستوران های موجود در لابی دسترسی پیدا کرده و از جاذبه های دیدنی آن لذت ببرید.

قاب دبی

قاب دبی، یکی از جدیدترین جاذبه های گردشگری دبی است که در حال حاضر به عنوان یکی از محبوب ترین جاذبه ها نیز شناخته می شود. می توانید با رفتن به بالای این قاب عکس عظیم 150 متری و از یک نمای پانوراما، شهر را در دو زاویه مختلف تماشا کنید، قدیمی ترین بخش دبی از یک طرف و مرکز شهر دبی (برج خلیفه) از طرف دیگر در این قاب قابل مشاهده است.

 

شارجه

شارجه سومین امارت بزرگ از امارات هفت‌گانه‌ی امارات متحده‌ی عربی است که حدود 2 هزار و 590 کیلومتر مربع مساحت دارد. امارت شارجه تقریباً 3.3 درصد از خاک امارات را در بر می‌گیرید. شهر شارجه که به عنوان پایتخت فرهنگی امارات نیز شناخته می‌شود، در جهان عمدتاً به دلیل وجود مناظر زیبا، به خصوص مناظر طبیعی ساحلی و دریایی‌اش مشهور است.

امارت شارجه دارای موسسات آموزش عالی بسیاری است که به طور مستمر در جهت تربیت مهندسان، متخصصان و فناورانی که اقتصاد کشور را پیش می‌برند، به فعالیت می‌پردازند.

 

شارجه

ویژگی های گردشگری شارجه امارات:

شارجه سرزمینی با میراث معماری و ثروت فرهنگی غنی است. این امارت امروزه به دلیل برخورداری از اماکن توریستی مانند مناطق تاریخی قلب شارجه و همچنین اماکن مدرنی مانند القصبه و آب‌نمای المجز شهرت بین‌المللی یافته است. از دیگر مناطق گردشگری و دیدنیِ شارجه می‌توان به موزه هنر شارجه، موزه تمدن اسلامی شارجه، مسجدالنور، بازار مرکزی شارجه، موزه علوم شارجه، شهربازی و پارک آبی المنتزه و… اشاره نمود.

عجمان

عجمان کوچکترین امارت کشور امارات متحده‌ی عربی است. وسعت خاک این امارت تنها 259 کیلومتر مربع است که تنها 0.3 درصد از خاک این کشور را شامل می‌شود. عجمان همچنین دارای چند ساحل شنی کوچک است اگرچه این امارت را عمدتاً با رشته کوه‌های ناهموار آن یعنی رشته‌ کوه‌های حجار می‌شناسند. شهر عجمان امروزه شهری مدرن با زیرساخت‌ها و امکانات پیشرفته است اما همچنان توانسته جاذبه‌های تاریخی و سنتی خود را نیز حفظ نماید.

 

 

عجمان

 

ویژگی های گردشگری کوچکترین شهر امارات (عجمان):

بی‌شک دژ تاریخی عجمان (Ajman Fort) اولین جایی است که نظر هر گردشگری را برای بازدید از آن به خود جلب می‌کند. این قلعه‌ی تاریخی که ساخت اولیه‌ی آن به قرن هجدهم بازمی‌گردد، در طول تاریخ چند بار بازسازی شده و امروزه به شکل موزه درآمده و زندگی مردمان این منطقه در اعصار مختلف را به نمایش می‌گذارد.

در این موزه نمونه‌های باستانی از دارایی‌ها، صنایع، پیشه‌های سنتی مردم و همچنین تصاویری از زندگی اجتماعی مردم در گذشته به نمایش درآمده است. از دیگر اماکن فرهنگی تاریخی عجمان می‌توان به موارد دیگری همچون: موزه عجمان، قلعه مسفوت، دروازه مسفوت و قلعه‌ی سرخ اشاره کرد.

عجمان علاوه بر اماکن و بناهای تاریخی، دارای سواحل چشم‌نواز با هوای تازه‌ی خلیجی است که گردشگران می‌توانند در سواحل آن یا در آب‌های آرام و زلال خلیج به تفریحات دریایی بپردازند.

 

ام القیوین

بعد از عجمان، کوچکترین امارت از امارات هفت‌گانه‌ی کشور امارات متحده‌ی عربی، امیرنشین اُم القیوین (Umm Al Quwain) است. ام القیوین نسبت به سایر امارات این کشور، از شهرت و محبوبیت کمتری در سطح بین‌الملل و حتی در میان اماراتی‌ها برخوردار است. مساحت این ام القیوین حدود 720 کیلومتر مربع است که حدوداً یک درصد از کل مساحت امارات متحده‌ی عربی را شامل می‌شود.

ام القیوین

ویژگی های گردشگری ام القیوین:

امارت ام القیوین دارای ساحل‌های حرای غنی در کناره‌ی آب‌های خلیج فارس و همچنین جزایر متعدد است. این جزایر دیدنی و عموماً خالی از سکنه، در قسمت شرقیِ این امارت واقع شده‌اند. بزرگترین جزیره‌ی این امارت، یعنی جزیره‌ی ال سنیه، محل زندگی گونه‌های جانوریِ خاص و کمیابی از جمله غزال، شاهین و همچنین لاک‌پشت‌های عربی است.

امارت ام القیوین همچنین در طی دو دهه‌ی گذشته، توانسته امکانات رفاهی و گردشگری بسیاری را برای توریست‌هایی که به امارات متحده‌ی عربی سفر می‌کنند، فراهم آورد. گردشگرانی که به این منطقه سفر می‌کنند، علاوه بر بازدید از مناظر طبیعی، می‌توانند از قایقرانی، چتربازی، شاهین‌پرانی و شتردوانی لذت ببرند. این امارت همچنین دارای بزرگترین پارک آبی امارات متحده‌ی عربی به نام «دریم‌لند» است که سالانه گردشگران زیادی را از داخل یا خارج کشور به این امارت می‌کشاند.

راس الخیمه

   شاید بتوان راس الخیمه را یکی از کهن‌ترین شهرهای امارات‌ متحده‌ی عربی دانست که تاریخ سکونت‌های اولیه در این منطقه به 7 هزار سال پیش باز می‌گردد. اما منطقه‌ای که امروزه از آن به عنوان راس الخیمه یاد می‌شود، برای اولین بار در قرن سیزدهم و چهاردهم میلادی شکل گرفت.

بندر راس الخیمه که در بدو تاسیس «جلفار» نام داشت، به زودی توانست به بندری پررونق بدل شود و از آن زمان تا کنون، در تمامی دوره‌ها، یکی از برجسته‌ترین پایگاه‌های تجاری خلیج فارس بوده است. این امارت همچنین به مروارید‌های خود شهره است. در طی کاوش‌های باستان‌شناسی در این منطقه در سال 2019، محققان به نوعی از سفال‌های کمیاب چینی برخوردند که نشان‌دهنده‌ی گستردگی تجارت جلفار یا راس الخیمه در گذشته‌ای دور است.

تا کنون حدود 1000 محوطه‌ی باستانی در راس الخیمه کشف شده است که سازمان جهانی یونسکو بسیاری از آنها را در فهرست موقت میراث جهانی خود ثبت کرده است. علاوه بر آن، یکی از بهترین و غنی‌ترین دهکده‌های ماهیگیری سنتی امارات متحده‌ی عربی در امارت راس الخیمه واقع شده است. گفتنی است که تنها دژ امارات موسوم به «دژ ضایَه» که بر فراز تپه‌ای بنا شده نیز در این امارت قرار گرفته است. این دژ یا قلعه متعلق به قرن هجدهم است.

جالب است بدانید که در امارت راس الخیمه قوای مجریه، مقننه و قضایی مستقل از یکدیگر وجود دارد. این امیرنشین چهارمین امارت بزرگ امارات متحده‌ی عربی است که مساحتی در حدود 1684 کیلومتر مربع دارد. این میزان، معادل 3.16 درصد از کل خاک کشور امارات است.

 

راس الخیمه

ویژگی‌های گردشگری راس الخیمه قدیمی ترین شهر امارات:

راس الخیمه در سال‌های اخیر به یکی از مراکز گردشگری منطقه تبدیل شده است و دارای مکان‌های دیدنی خارق‌العاده با مناظر طبیعی متنوع است؛ از تپه‌های شنی گرفته تا دریاچه‌ها و صخره‌های نمکی، جنگل‌های حرا و کوه‌های متعدد. این امارت همچنین زیست‌گاه گونه‌های حیوانی بسیاری از جمله روباه، جربوآ و صدها گونه از پرندگان مختلف است.

کوه جِیس با قله‌ی 1934 متری‌اش، مرتفع‌ترین قله در امارات متحده‌ی عربی است که در راس الخیمه قرار دارد. از دیگر جاذبه‌های گردشگری فوق‌العاده جذاب در راس الخمیه، می‌توان به زیپ لاین کوه جیس اشاره کرد که نام آن به عنوان طولانی‌ترین زیپ لاین جهان در کتاب رکوردهای گینس ثبت شده است.

 

فُجیره تنها امارت از امارت هفت‌گانه است که به طور کامل در کرانه‌ی شرقی امارات متحده‌ی عربی و در امتداد دریای عمان واقع شده است. فجیره دارای سواحلی به طول 70 کیلومتر در امتداد دریای عمان است. این سواحل از شهر فجیره در جنوب امارت فجیره آغاز شده و به شمالی‌ترین شهر این امارت، یعنی شهر دیبا ختم می‌شود. فجیره در مجموع 1450 کیلومتر مربع مساحت دارد.

ویژگی‌های گردشگری شهر فجیره

فجیره دارای کوه‌های ناهموار، دره‌ها، آبشارها و واحه‌ها و سواحل شنی بسیاری است که از وجوه ممیزه‌ی این امارت محسوب می‌شوند. علاوه بر این عوارض طبیعی، فجیره دارای چندین چشمه‌ی آب گرم و سرد معدنی است.

فجیره آب و هوای معتدل‌تری نسبت به ابوظبی و دبی دارد و گردشگرانی که به دنبال فرار از هوای گرم سایر شهرهای امارات هستند، می‌توانند آخر هفته‌ی خود را در این امارت آرام و معتدل سپری نمایند. از جاذبه‌های مهم گردشگری در فجیره می‌توان به آبشارهای الورایه، باغ‌های عین المضاب و همینطور مسجد تاریخی البیدیا دهکده‌ی میراث باستانی اشاره نمود.

 

پس از معرفی امارت های کشور امارات متحده عربی بصورت کلی می توان گفت که:

امارات متحده‌ی عربی همانطور که از نام آن پیداست، از چند امارت جداگانه و خودمختار که با یکدیگر در اتحاد هستند، به وجود آمده است. پایتخت این کشور بزرگترین امارت آن یعنی ابوظبی است. امارات متحده‌ی عربی شش امارت دیگر به جز ابوظبی دارند: دبی، راس الخیمه، فجیره، ام القیوین، شارجه و عجمان. هر یک از امارات هفت‌گانه‌ی این کشور دارای تاریخی حداقل 200 ساله هستند اما تمامی آنها طی ائتلافی در سال 1971 به یکدیگر پیوسته و کشور امارات متحده‌ی عربی را بنیان نهادند.

حاکم هر یک از امیرنشین‌های خودمختار امارات متحده‌ی عربی به شکل موروثی تعیین می‌شود اما کشور در مجموع دارای سلسله مراتب حکومتی از جمله رئیس‌جمهور و نخست وزیر دوره‌ای و همچنین شورای عالی تصمیم‌گیری است. هر یک از امارت‌های این کشور دارای جاذبه‌های طبیعی، تاریخی، فرهنگی و رفاهی خاص خود است؛ از آسمان‌خراش‌ها و مراکز تجاری و موزه‌های ابوظبی و دبی گرفته تا پارک‌های آبی ام القیوین و شارجه؛ از موزه‌ها و قلعه‌های تاریخی راس الخیمه تا سواحل چشم‌نواز عجمان.

 

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *